Sinds het begin van de lockdown, is ook Chi&Me gesloten.  Ik hoop van harte dat deze spannende tijd ook een periode van bezinning en innerlijke rijping mag zijn. Persoonlijk maakt het mij ervan bewust dat een garantie op een lang en gezond leven nooit een opeisbaar recht is geweest en nooit zal worden. Wij zijn te gast op deze aarde en kunnen alleen in harmonie zijn als wij haar en elkaar waarderen en eren.  Ik heb erover nagedacht wat ik cliënten kan aanbieden. En volg hierin mijn hart. Ik bied geen online programma’s aan. Maar weet dat de tijd weer komt waarop ik fysiek mag helpen. Ik kijk er naar uit! Tegelijkertijd ben ik bereikbaar voor cliënten voor persoonlijke steun op afstand. Al voor de lockdown was duidelijk hoe zeer de angst en paniek mensen in hun macht kreeg. Massage en externe hulp doet relativeren en weer landen in je lijf. Door middel van het zelf leren masseren van drukpunten, ademhalingsoefening, stretches en advies op gebied van kruiden en etherische oliën. Alle afgezegde afspraken van deze periode zal ik als eerste bellen om een nieuwe afspraak in te plannen, zodra het weer mag. Rekening houdend met oorspronkelijke afspraakdatum en behandelprioriteit. Intakegesprek voor nieuwe cliënten is in de sluitingsperiode mogelijk. Ik ben via mail of telefoon gewoon bereikbaar.

#massage#covid#biografie#bron#vrouwenklachten#proces#loslaten#wachten
#TuiNa #Chinese massage #essentiele-olien #voor-ontspanning #preventief #bij-pijn#
E | info@tuina-massagegiethoorn.com
T | 0636104285