Update 15 december 2020: In verband met de landelijke Lockdown is Chi&Me gesloten tot 19 januari 2021.

Ten aanzien van Covid beleid houd ik mij aan de regelgeving die ik via de WKKGZ geschillencommissie GAT ontvang.

De voornaamste wijziging betreft de registratieplicht voor contactberoepen. Als therapeut ben ik verplicht te registreren wie er geweest is in het kader van eventueel toekomstig bron,- en contactonderzoek. Registratieformulieren liggen bij de entree. Ingevulde formulieren zijn niet zichtbaar voor volgende cliënten of bezoekers in het kader van waarborgen van privacy. Ingevulde formulieren bewaar ik 14 dagen in het kader van Bron,- en contactonderzoek.

Deze registratie staat los van het Persoonlijk Elektronisch Cliëntendossier. Informatie uit het cliëntendossier dient om uw behandelinformatie bij te houden en mag met niemand anders gedeeld worden zonder dat u hiervoor  toestemming geeft. U mag zelf weten of u deze formulieren invult. Het is niet verplicht. En geen voorwaarde om van behandeling af te zien.

Voor het gevoel van veiligheid voor u zelf en toekomstige bezoekers, verzoek ik u dringend om de voorzorgmaatregelen van de gezondheidscheck in acht te nemen. Zie onderstaand (gezondheidscheck). Deze check ligt eveneens uitgeprint bij de entree. In geval van twijfel dient u contact met mij op te nemen voordat u naar de praktijk komt. In dat geval is annuleren van de afspraak tot kort van te voren kosteloos.

Tevens blijf ik u verzoeken om 2 schone badlakens voor eigen gebruik mee te brengen vanwege de extra hygiënemaatregelen. Ik ontvang een maximum aantal cliënten per dag met ruime tussenruimtes voor ventileren.

Tot slot maak ik u erop attent dat de natuur over een schat aan waardevolle middelen beschikt om onze gezondheid te ondersteunen. In goede en minder goede tijden. Indien u hiermee wel een duwtje in de rug kunt gebruiken, bent u welkom voor vrijblijvend advies. info@tuina-massagegiethoorn.nl

 

Gezondheidscheck: – Indien één van de vragen met Ja beantwoord wordt, maak dan geen afspraak of annuleer de afspraak.

Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab?)

Heb je een huisgenoot / gezinslid met het nieuwe Coronavirus en heb je in de afgelopen 10 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

Ben je in quarantaine omdat je: Direct contact had met iemand waarbij het nieuwe Coronavirus is vastgesteld? Terug gekomen bent uit een risicogebied?