Contactberoepen welke vallen onder de Complementair Alternatieve Zorg zijn vanwege de Lockdown maatregelen sinds 15 december 2020 niet toegestaan. Dit houdt in dat ik niet mag masseren. Uitzondering maakt het Ministerie van VWS als er een medische noodzaak is. Het is aan een arts of medisch specialist met een BIG registratie om dit te beoordelen. Heeft u een doorverwijzing van een arts voor het behandelen van uw klachten, dan kunt u een afspraak met mij maken.

Vanuit de Basis Vakopleiding Chinese Geneeskunde kan ik u tevens Hands-off coachen.

Coaching sessies op basis van de holistische principes van de Traditionele Chinese Geneeswijzen geven u inzicht en tools om het heft in eigen hand te nemen.  Ik kan u op weg helpen via een online verbinding, maar ook met inachtneming van de geldende Covid-regels bij mij in de praktijk.  Coaching is 1 op 1 en er vindt geen fysiek contact plaats.  Na de klachtinventarisatie geef ik u handreikingen en oefening om zelf blokkades te verhelpen en de stroming van de Energiebanen te verbeteren. Dit doe ik door middel van 1 op 1 oefeningen uit Qi Gong, ademhaling en het zelf leren toepassen van essentiële olietherapie. Deze vorm van coaching is erg fijn om te doen. U kunt na de coaching hier zelf mee thuis aan de slag en creëert een mooie basis aan zelfwerkzaamheid.

Heeft u klachten en duurt elke dag wachten met starten van therapie een dag teveel? Boek dan vast uw online intake tijdens de lockdown. De eerste massage wordt altijd vooraf gegaan door een uitgebreid intakegesprek van 30-50 minuten. Het grootste deel van het gesprek kunnen wij prima online doen. De massages starten dan omgaand nadat de lockdown maatregelen zijn opgeheven. Aan de hand van het behandelplan krijgt u dan direct een voorstel voor behandeldata. Hiermee voorkomt u een lange wachttijd, aangezien ook alle gecancelde massages van afgelopen tijd opnieuw ingepland moeten worden.

Tarief voor coaching en online intake tijdens de Covid Lockdown is € 45,00 voor maximaal 60 minuten. Dit is € 15,00 korting t.o.v. het massagetarief voor TuiNamassage. Mogelijk komen coaching en online consulten in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Er is geen sprake van fysiek contact. Prestatiecode die op de factuur komt voor deze werksoort is 24103; Overige Chinese Geneeswijzen. U kunt dit  het beste even navragen bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u korte vragen of wilt u informatie over Essentiële oliën, dan mag u altijd vrijblijvend een mailtje sturen via info@tuina-massagegiethoorn.nl