Chi&Me mag door de aansluiting bij Beroepsvereniging en WKKGZ  (geschillencommissie) gedurende deze lockdown gelukkig doorgaan met het geven van Therapeutische TuiNa-behandelingen. Voorwaarde is dat er wordt gewerkt vanuit een hulpvraag. Wellness massages vallen niet onder therapie en mag ik niet geven.

Er is erg veel vraag naar  therapeutische TuiNa-massages en ondersteuning voor meer vitaliteit. Met 1 bevlogen therapeut, staat hierdoor de praktijkagenda alweer bomvol tot een eindje in 2022. Om de continuïteit van lopende trajecten te waarborgen, is er een wachtlijst voor nieuwe cliënten. Houd hierdoor rekening met een wachttijd van 4-8 weken alvorens te kunnen starten met de intake en de daarop volgende TuiNatherapie.  De therapie vindt plaats binnen een behandelplan.  Binnen 2-10 opeenvolgende sessies wordt gestreefd naar zo optimaal mogelijk herstel van balans.