Eind 2022 zijn we druk bezig geweest de Praktijkruimte te voorzien van een mooie, nieuwe PVC vloer, met vloerverwarming. Hopelijk helpt de vloerverwarming zowel op gebied van verduurzaming als in de kosten.

Het is belangrijk dat het lichaam niet teveel afkoelt tijdens de behandeling. Dit kost veel energie, die elders nodig is. Bovendien is het niet fijn om het koud te hebben tijdens een behandeling. “De Koude verjagen” kan zelfs een basis behandelprincipe zijn bij de behandeling van verschillende klachten. Ik doe mijn uiterste best om jou warm te houden.

Wat de tarieven voor 2023 betreft, verandert er voor TuiNatherapie vooralsnog niets. Dit is € 65,00 per max. 60 minuten en  € 45,00 per max. 40 minuten. TuiNatherapie is vrijgesteld van btw.

Wil je een ontspannende massage, dan gaan de tarieven met € 5,00 omhoog naar € 70,00 per uur inclusief 21% btw.

TuiNatherapie en Traditionele Chinese Geneeskunde worden door meerdere zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullend pakket. Controleer altijd zelf even of dit voor uw polis ook het geval is. Prestatiecodes zijn 24105 TuiNatherapie en 24103 Traditionele Chinese Geneeswijzen.

Tot slot: De Acupunctuur opleiding vergt veel extra tijd en aandacht. Met name het komende half jaar staan er deadlines, praktijkstages en toetsen op de kalender.

Hoewel ik graag zoveel mogelijk mensen help, waak ik ervoor om zelf de balans te houden. De praktijkagenda biedt dan ook niet non stop ruimte voor nieuwe cliënten. Via de Online Planner kunt u ten allen tijde zien wat de  status hierin is. Last minute is er soms zo opeens ruimte. Heeft u hulp nodig maar duurt het veel te lang? Wilt u wel naar een collega maar weet u niet waarheen? Neem gerust even contact met mij op via info@tuina-massagegiethoorn.nl. Of door plaatsing van uw gegevens op de Wachtlijst. Ik neem vlot contact op.

Voor wie nog een cadeaubon heeft, doe ik mijn best om op zo kort mogelijke termijn een afspraak in te plannen. Neem dan even via mail contact met mij op.