CHI&ME

Klachtgerichte massage

Bij pijn of ongemak door een aandoening, ziekte of een blessure start de behandeling na uitgebreide intake en pols en tongdiagnose. Aan de hand van het totaalbeeld van jouw klachten en vitale functies stel ik de Chinese diagnose en persoonlijk behandelplan op. Soms is één behandeling al heel verlichtend, maar vaak is een reeks korter op elkaar volgende behandelingen nodig. Door inwerking op acupunctuurpunten en energiestromen is de behandeling zowel symptomatisch, gericht op pijn verhelpen, als preventief, gericht op balans herstellen. Cupping, moxa en guasha worden naar behoefte ingezet.
>> Afspraak maken <<

De eerste massage is 60 minuten, daarna volgen sessies van 40 of 60 minuten.
60 minuten €55,-  | 40 minuten €40,-

CHI&ME

Ontspannende massage

Maken lichaam en geest overuren, of wil je dit voor zijn? Vitaliserende en ontspannende  TuiNa massage bij Chi&Me scherpt je bewustzijn in ontvangen en in ontspannen. Dé basis voor een goede balans. Los van de dagelijkse hectiek en het “moeten”, heerlijk in je lijf zakken en niets anders kúnnen doen dan ontvangen.  Je zenuwstelsel en spieren krijgen door de ontspannende werking van TuiNa een reset, zodat je fris en bewust weer verder gaat. Door de inwerking op meridianen en organen is de TuiNa ontspanningsmassage heel vitaliserend. In ontspanningsmassages combineer ik reiki en aromatherapie. Ontspanningsmassages kunnen desgewenst deel uitmaken van een vitaliseertraject.
>> Afspraak maken <<

Minimaal 60 minuten.
60 minuten €55,- bij herhaling of in traject of € 65,00 eenmalig  | 90 minuten €80,-

CHI&ME

Voor Vrouwen

“Vrouwenklachten horen er nou eenmaal bij”, is dit feit of fabel? Graag neem ik je mee op ontdekking. Het verloop van de vrouwelijke cyclus verschaft veel informatie over het functioneren van organen en meridianen. TuiNa therapie heeft een krachtige inwerking op het systeem. Ik volg verdiepingsmodules op gebied van vrouwenklachten. Graag help ik jou zelfhelend vermogen om in balans te komen met TuiNa massage. Voor deze klachten wordt in eerste instantie een traject van 4 á 10 behandelingen afgesproken.
>> Afspraak maken <<

40 of 60 minuten.
40 minuten €40,- | 60 minuten  €55,00 |

CHI&ME

Inner Chi Massage

De Inner Chi massage is uniek bij Chi&Me. Een geschenk aan jezelf als je het contact met jezelf wil beleven of herstellen. Of als je je erg onzeker of angstig voelt. Het is een meditatieve, energetische massage, gericht op intense ontspanning en bewustwording en acceptatie van alles wat je in het moment ervaart. Inner Chi is zachter en langzamer dan de overige massages die ik geef, met lange strijkingen en meer massage olie.
>> Afspraak maken <<

60 of 90 minuten
60 minuten €65,-  | 90 minuten €90,-

Afspraak maken

“De massage helpt mij zo goed dat mijn lichamelijke klachten veel minder zijn geworden. Sylvia voelt ook zelf heel fijn aan wat je nodig hebt. Ik wil niet meer zonder!”

MARISKA

“Onder de ervaren massagehanden van Sylvia was het heerlijk ontspannen! Na afloop voelde ik mij verkwikt en herboren en tintelde de energie door mij heen. “

DICK NIJSSEN