CHI&ME

Klachtgerichte massage

Bij pijn of ongemak door een aandoening, ziekte of een blessure start de behandeling na uitgebreide intake. Aan de hand van het totaalbeeld van klachten en symptomen en vitale functies stel ik de Chinese diagnose en persoonlijk behandelplan op. Soms is één behandeling al heel verlichtend, maar vaak is een reeks op elkaar volgende behandelingen met korte of langere tussentijd het meest efficiënt voor de langere duur. Door inwerking op acupunctuurpunten en energiestromen wordt de behandeling zowel gericht op het verhelpen van klachten als het voor zijn van disbalans. Cupping, moxa en guasha worden naar behoefte ingezet.  Informeert u zelf bij de zorgverzekeraar of TuiNatherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket. Prestatiecode TuiNa is 24105.
>> Afspraak maken <<

CHI&ME

Ontspannende massage

Maken lichaam en geest overuren, of wil je dit voor zijn? Vitaliserende en ontspannende  TuiNa massage bij Chi&Me scherpt je bewustzijn in ontvangen en in ontspannen. Dé basis voor een goede balans. Los van de dagelijkse hectiek en het “moeten”, heerlijk in je lijf zakken en niets anders kúnnen doen dan ontvangen.  Zenuwstelsel en spieren krijgen door de ontspannende werking van TuiNa een reset, zodat je fris en bewust weer verder gaat. Door de inwerking op meridianen en organen is de TuiNa ontspanningsmassage heel vitaliserend. In ontspanningsmassages combineer ik reiki en aromatherapie. Ontspanningsmassages kunnen desgewenst deel uitmaken van een vitaliseertraject. Massages puur gericht op ontspanning, zonder duidelijk hulpvraag,  komen niet in aanmerking voor vergoeding via de zorgverzekeraar. Desalniettemin zijn zij een geschenk aan jezelf.
>> Afspraak maken <<

CHI&ME

Voor Vrouwen

“Vrouwenklachten horen er nou eenmaal bij”, is dit feit of fabel? Graag neem ik je mee op ontdekking. Het verloop van de vrouwelijke cyclus verschaft veel informatie over het functioneren van organen en meridianen. TuiNa therapie heeft een krachtige inwerking op het systeem. Ik volg regelmatig verdiepingsmodules op gebied van vrouwenklachten. Graag help ik jou zelfhelend vermogen om in balans te komen met TuiNa massage. Voor deze klachten wordt in eerste instantie een traject van 4 á 10 behandelingen afgesproken. Deze behandelingen maken deel uit van een therapeutisch traject en komen bij veel zorgverzekeraars in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende polis. Prestatiecode 24105.
>> Afspraak maken <<

CHI&ME

Inner Chi Massage

De Inner Chi massage is uniek bij Chi&Me. Een geschenk aan jezelf als je het contact met jezelf wil beleven of herstellen. Of als je je erg onzeker of angstig voelt. Het is een meditatieve, energetische massage, gericht op intense ontspanning en bewustwording en acceptatie van alles wat je in het moment ervaart. Inner Chi is zachter en langzamer dan de overige massages die ik geef, met lange strijkingen en meer massage olie. In deze massage wordt niet specifiek op klachten ingewerkt. Inner Chi massage wordt niet vergoed door verzekeraars.
>> Afspraak maken <<

60 of 90 minuten

Afspraak maken

“De massage helpt mij zo goed dat mijn lichamelijke klachten veel minder zijn geworden. Sylvia voelt ook zelf heel fijn aan wat je nodig hebt. Ik wil niet meer zonder!”

MARISKA

“Sylvia masseert en behandelt in een zeer prettige, beschermd voelende omgeving. Ik ervaar haar, na 6 behandelingen, als een fijne zachtaardige vrouw met rustgevende energie. Maar ook heeft zij de kennis en het energievermogen om je lichaam wakker te maken en te helpen helen. Ze luistert en verwerkt wat ze hoort in de behandeling. Ook al geloof ik sterk in de kracht van energie, toch verrast het me wat het met mij doet. Het maakt mij sterker, voel mij stabieler en ben omlaag gegaan in medicijngebruik. TuiNa en Sylvia zijn samen een onmisbare en dankbare pijler geworden in deze fase van mijn leven”. Ook inspireren de sessies mij zodat ik zelf ben gaan oefenen in bewegingsleer.

CAMIEL