CHI&ME

Universele Levensenergie

“Chi” is een afgeleide van “Qi”, wat zich laat zich omschrijven als “universele levensenergie”. Qi beweegt in ons en overal om ons heen. Als Qi vrijelijk stroomt, voel je je vitaal. Zijn er blokkades, dan volgen er klachten. Een eenduidig pad voor heling of genezing bestaat naar mijn idee niet. Hoe klachten zich uiten en wat een goede aanpak voor verbetering is, is per persoon verschillend. Ieders pad is voor een deel in erfelijke aanleg meegegeven, vervolgens van kleins af aan geconditioneerd door ervaring en denkpatronen en wordt het verdere leven beïnvloed door leefstijl.

Graag help ik jou om jou optimale levenskracht te komen. Blijvende verbetering vraagt niet alleen om massage maar ook om reflectie met betrekking tot de eigen leefstijl, voeding en beweging. Advies op gebied van leefstijl maken integratief deel uit van de behandeling.

CHI&ME

Sylvia Geraerds Thesing

De persoon achter Chi&Me ben ik, Sylvia Geraerds Thesingh. Sinds 2017 ben ik TuiNa masseur en startte ik mijn praktijk aan huis in Giethoorn. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd TuiNa-therapeute. Een scriptie onderzoek over psychosomatische klachten vormde mijn afstudeeropdracht. Omdat ik zelf aan den lijve heb ondervonden hoe uitputting kan voelen, en hoe ik daar als krachtig, passievol persoon uit ben gekomen, is dit een thema dat mij ontzettend motiveert om anderen mee te helpen. Zowel mannen, vrouwen als jeugd is bij mij welkom. De verdiepingsmodules die ik regelmatig hebben betrekking op vrouw gerelateerde klachten. Een groot deel van de cliënten is vrouw. Ik merk dat ik hen  ik heb gemerkt dat het in hun kracht zetten van hen een missie is geworden. Ook heb ik parate kennis op gebied van De Zuurbasen huishouding, Dorn therapie en aromatherapie.

Daarnaast werk ik een dag in de week extern in een dagbesteding. Daar masseer ik meervoudig gehandicapte jongeren. Een hele andere tak van sport die ik met veel liefde en passie doe.

Afspraak maken

“Ik kom sinds januari 2018 in de praktijk bij Chi & Me. Ik had geen specifieke klachten maar ging voor de ontspannende massage.
Uiteindelijk heeft deze massage menige blokkades doorbroken. Mijn ervaring is dat Sylvia werkt vanuit passie en liefde voor haar vak. Waar ik veel baat aan heb.”

HILDA

“Ik kom al vanaf het allereerste begin bij Chi&Me. In beginsel kwam ik vooral voor ontspanningsmassages. De laatste tijd werken we veel op meridianen en drukpunten voor specifieke functies. Ik voel me energieker en zie er altijd weer naar uit naar Sylvia te gaan!”

ILJA