CHI&ME

Universele Levensenergie

“Chi” is een afgeleide van “Qi”, wat zich laat zich omschrijven als “universele levensenergie”. Qi beweegt in ons en overal om ons heen. Als de Qi vrijelijk stroomt, voel je je vitaal. Zijn er blokkades, dan volgen er klachten. Een eenduidig pad voor heling of genezing bestaat naar mijn idee niet. Hoe klachten zich uiten en wat een goede aanpak voor verbetering is, is per persoon verschillend. Ieders pad is voor een deel in erfelijke aanleg meegegeven, vervolgens van kleins af aan geconditioneerd door ervaring en denkpatronen en wordt het verdere leven beïnvloed door leefstijl.

Graag help ik jou om de meest optimale vorm van jezelf te vinden. Zodat je positief en krachtig in je leven staat. Blijvende verbetering vraagt niet alleen om massage maar ook om reflectie met betrekking tot de eigen leefstijl, voeding en beweging.

CHI&ME

Sylvia Geraerds Thesing

De persoon achter Chi&Me ben ik, Sylvia Geraerds Thesingh. Sinds 2017 ben ik TuiNa masseur, hetzelfde jaar startte ik mijn praktijk aan huis in Giethoorn. De TuiNa therapeutenopleiding rond ik in juni 2019 af met mijn scriptie over de invloed van Dao op Interne ziekten. Interne ziekten zijn ziekten die zijn ontstaan door emotie. Omdat ik zelf aan den lijve heb ondervonden hoe uitputting kan voelen, en hoe ik daar in een krachtige versie van mijzelf uit ben gekomen, is dit een thema dat mij ontzettend motiveert om veel andere mensen mee te helpen.

Ook ben ik één dag in de week te vinden in een dagbesteding. Daar masseer ik meervoudig gehandicapte jongeren. Tot slot ga ik periodiek met massagestoel of behandeltafel naar een aantal bedrijven, waar ik massages geef aan het personeel.

Afspraak maken

“Ik kom sinds januari 2018 in de praktijk bij Chi & Me. Ik had geen specifieke klachten maar ging voor de ontspannende massage.
Uiteindelijk heeft deze massage menige blokkades doorbroken. Mijn ervaring is dat Sylvia werkt vanuit passie en liefde voor haar vak. Waar ik veel baat aan heb.”

HILDA

“Ik kom al vanaf het allereerste begin bij Chi&Me. In beginsel kwam ik vooral voor ontspanningsmassages. De laatste tijd werken we veel op meridianen en drukpunten voor specifieke functies. Ik voel me energieker en zie er altijd weer naar uit naar Sylvia te gaan!”

ILJA