CONTACT EN OVERIGE INFORMATIE

Bereikbaarheid en afspraken

Van 26 augustus tot en met 13 september is de praktijk gesloten vanwege zomervakantie.

Behandeling kan uitsluitend na afspraak.  Uw afspraak kunt u plannen via de online agenda. Een wachttijd van 3 á 4 weken voor de 1e behandeling of bij enkele behandelingen is gemiddeld. In geval van langdurige of acute klachten adviseer ik u om eerst even contact met mij op te nemen via mail of tekstbericht. Ik bel  u zo spoedig mogelijk terug.

Mijn praktijkruimte bevindt zich grenzend aan mijn woning op de begane grond. Er is geen wachtruimte, het verzoek is om op de afgesproken tijd te komen. Parkeren kan op de oprit of 150 meter voor de woning op de parkeerplaats.

Sylvia Geraerds Thesingh
Sleedoorn 24 | 8355 ED| GIETHOORN
info[a]tuina-massagegiethoorn.nl
06 – 3610 4285

CONTACT
AFSPRAAK MAKEN

Algemene informatie
Hygiëne en voldoende tijd tussen de afspraken om te ventileren is vanzelfsprekend bij Chi&Me. Van mijn cliënten verwacht ik dat deze schoon en fris verschijnen. Als extra voorzorg verzoek ik u een schoon strandlaken mee te nemen voor uw eigen gebruik.

Tarieven 2021

Binnen het tijdsbestek van een sessie of consult vallen ruimte voor gesprek, omkleden, behandelen, rustig afronden, afrekenen en vervolgafspraak maken. Voorafgaand aan een klachtgericht traject vindt een uitgebreide intake plaats waaruit TCM diagnose en behandelplan voortkomen. De eerste behandeling is 90 minuten inclusief intake.

  • TuiNa therapie klachtgericht (mogelijk deels vergoedbaar): 30 minuten € 35,00 40 minuten € 45,00 60 minuten € 60,00, 90 minuten € 85,00
  • Losse TuiNa relaxmassage, hotstone, Inner Qi of Aroma Qi etherische oliemassage, reiki 60 minuten vanaf  € 60,00 per uur
  • Anti Aging facial guasha met acupressuur 40 minuten € 45,00
  • Tarieven zijn inclusief cupping, guasha, moxa, etherische oliën, edelstenen, bamboehout en exclusief geadviseerde supplementen

Annuleren
Afspraken kunt u tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling afzeggen
Afspraken die niet tijdig worden afgezegd worden in rekening gebracht

Vergoeding door zorgverzekeraar (bij klachtgerichte TuiNa)
Ik ben RBZC geregistreerd therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging CAT-Vergoedbaar. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de klachtgerichte TuiNa-behandelingen geheel of deels, mits men aanvullend verzekerd is.  Informeert u dit tevoren zelf bij uw verzekeraar. Prestatiecode voor TuiNa is 24105. Na de behandeling en ontvangst van uw betaling ontvangt u desgewenst een factuur ter declaratie bij de zorgverzekeraar. Voor mensen met minimum inkomen die niet aanvullend verzekerd zijn, zijn andere tariefvoorwaarden bespreekbaar.

Privacyverklaring
Ik respecteer de privacy van mijn cliënten en ga zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Daarbij houd ik mij aan de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiervoor heb ik een privacyverklaring opgesteld.

Aansprakelijkheid en samenwerking tussen Chi&Me en Cliënt
TuiNa massage bij Chi&Me kan gecombineerd worden met reguliere westerse zorg, maar dient niet ter vervanging daarvan. Bij Chi&Me beschouw ik u niet als patiënt maar als cliënt. Resultaten van de behandelingen zijn een wisselwerking tussen de inspanningen van de therapeut, de cliënt en de mogelijkheden van de persoon. Vanuit mijn beschouwing is de eigen motivatie en inzet door cliënt essentieel om tot verbetering te komen. Zoals u mijn uiterste inzet en kennis verwacht, verwacht ik van cliënten dat zij bereid zijn zelf te blijven reflecteren op gewoonten en patronen. Op die manier dragen wij beiden constructief bij aan verbetering. Behandelingen bij Chi&Me zijn voor eigen risico. Een behandelovereenkomst is gekoppeld aan de afspraakbevestigingen.

Klachten en geschillen

Inzake Wkkgz-klachtrecht ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Vitaliteitspraktijk Chi&Me

Je vind mij praktijk hier...

Praktijk Adres

Sleedoorn 24, 8355 BX, GIETHOORN

TOT ZIENS  BIJ CHI & ME

Bel voor een afspraak

Wil je een afspraak maken?

Bel gerust

Tel +31 636104285!

of maak hier online een afspraak

Stuur mij een E-mail

Heb je vragen of wil je iets meer weten over de mogelijkheden?

Ik reageer binnen één dag

info[a]tuina-massagegiethoorn.nl

Stuur een e-mail