CONTACT EN OVERIGE INFORMATIE

Bereikbaarheid en afspraken

Vitaliteitspraktijk Chi&Me is gevestigd in Giethoorn op de begane grond, grenzend aan de woning. Ik verzoek u om op de afgesproken tijd te komen, er is geen wachtruimte. De praktijk is rolstoelvriendelijk toegankelijk en de behandeltafel is in hoogte verstelbaar. Toiletgebruik kan in de woning. Aan het begin van de straat, (ca 50 meter voor de woning) is een openbare parkeerplaats. Bushalte “Groene Kruis” is op 150 meter afstand van de praktijk.

Sylvia Geraerds Thesingh Acupunctuur
Vitaliteitspraktijk Chi&Me
Beroepsorganisatie: Complementaire Kwaliteitstherapeuten nummer CK2963 en CAT Complementair CM2963
Sleedoorn 24 | 8355 ED| GIETHOORN
info[a]tuina-massagegiethoorn.nl
06 – 3610 4285

KVK 69727767
BTW-id 001419429B15

Algemene informatie

In het kader van hygiëne verzoek ik u om schoon en fris te verschijnen en een schoon badlaken mee te nemen om op te liggen.

Tarieven 2024

Tarief geldt voor een consult Acupunctuur en/of Tuina. TCM voedingsadvies, cupping, guasha en beweging kunnen onderdeel vormen van het consult.

  • Startconsult inclusief intake € 80,00
  • Consult volwassene gemiddeld 50- 60 minuten € 68,00
  • 40 minutenconsult (uitsluitend na intake en bij herhaling) € 50,00
  • Acupunctuur en TuiNa kind tm 14 jaar gemiddeld 35-40 minuten € 40,00
  • Behandeling bij Chi&Me valt onder de gezondheidskundige behandeling van de individuele mens en is vrijgesteld van btw.
  • Informeert u  zelf bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket. De factuur ontvangt u na ontvangst van uw betaling via een beveiligde e-mail en dient u zelf in bij de verzekeraar. Prestatiecode is afhankelijk van behandelwijze 24104 Acupunctuur, 24103 TCG of 24105 Tuina.
  • Na de behandeling wordt u verzocht af te rekenen per pin, contactloos of contant

Binnen het tijdsbestek van een consult vallen inventarisatie,  omkleden, behandelen, omkleden, afrekenen en vervolgafspraak maken.

Annuleren 
2 dagen voor de afspraak ontvangt u een herinnering via mail. Afspraken kunt u tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling zonder kosten annuleren. Afspraken die niet worden afgezegd worden in rekening gebracht. Bij te laat komen wordt het vooraf gereserveerde tijdsblok in behandeling gebracht.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Voor acupunctuurbehandelingen ben ik aangesloten bij de NVA. Checkt u via de link of Acupunctuur onder de dekking van uw zorgverzekering valt. Dit geldt uitsluitend wanneer u aanvullend verzekerd bent voor Alternatieve Geneeswijzen. https://www.acupunctuur.nl/pages/vergoedingenoverzicht

Sinds 2019 ben ik RBZC geregistreerd therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging Kwaliteitstherapeuten en Cat Complementair. Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de TuiNa-behandelingen gedeeltelijk vanuit de aanvullende polis onder Alternatieve Zorg mits deze curatief zijn. Via deze link kunt u controleren of dit voor uw polis geldt kwaliteits therapeuten | complementaire kwaliteits therapeuten

Privacyverklaring
Ik respecteer de privacy van mijn cliënten en ga zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Daarbij houd ik mij aan de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiervoor heb ik een privacyverklaring opgesteld.

Aansprakelijkheid en samenwerking tussen Chi&Me en Cliënt

Behandelingen bij Chi&Me zijn voor eigen risico. Bij het starten van TuiNa massagetherapie ontvangt u een digitale behandelovereenkomst met de algemene voorwaarden en verzoek deze voor akkoord te ondertekenen. Deze ziet u ook bij het Online Inplannen van een afspraak. TuiNa massage bij Chi&Me kan gecombineerd worden met reguliere westerse zorg, maar dient niet ter vervanging daarvan.

Behandelen minderjarigen

Voor de behandeling van minderjarigen dienen beide gezag dragende ouders de hiervoor geldende toestemmingsovereenkomst te ondertekenen.

Beroepscode

In het kader van het algemeen belang van het verbeteren van de beroepsgroep hou ik mij aan de Beroepscode die door het GAT is opgesteld. https://kwaliteitsysteem.nl/bulk/docs/GAT_Beroepscode.pdf

GAT -Klachten en geschillen

Ik span mij tot het uiterste in om uw proces open en naar tevredenheid bij te staan. Heeft u desondanks een klacht, ben ik u erkentelijk wanneer u met mij in gesprek gaat. Zodat wij open tot een oplossing kunnen komen. Komen wij hier niet uit, dan kunt u zich richten tot de Geschillencommissie. Inzake Wkkgz-klachtrecht ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Beroepsorganisatie: Complementaire Kwaliteitstherapeuten en CAT Complementair. 

Vitaliteitspraktijk Chi&Me

Je vind mij praktijk hier...

Praktijk Adres

Sleedoorn 24, 8355 BX, GIETHOORN

Bel voor een afspraak

Wil je een afspraak maken?

Bel gerust

Tel +31 636104285!

Stuur mij een E-mail

Heb je vragen of wil je iets meer weten over de mogelijkheden?

Ik reageer binnen één dag

info[a]tuina-massagegiethoorn.nl