CONTACT EN OVERIGE INFORMATIE

Bereikbaarheid en afspraken

In de eerste afspraak bij TuiNatherapie nemen wij uw hulpvraag door middels een intake.

Vitaliteitspraktijk Chi&Me is gevestigd in Giethoorn, grenzend aan mijn woning op de begane grond. Er is geen wachtruimte, het verzoek is om op de afgesproken tijd te komen of hoogstens 5 minuten eerder. Gebruik van toilet in de aangrenzende woning is mogelijk. Parkeren kan op de oprit. Met openbaar vervoer kunt u vanaf Station Meppel en Steenwijk uitstappen bij bushalte  “Groene Kruis”. Dit is op 200 meter vanaf de praktijk.

Sylvia Geraerds Thesingh, TuiNatherapeut
Vitaliteitspraktijk Chi&Me
Beroepsorganisatie: CAT -Complementaire Kwaliteitstherapeuten
Sleedoorn 24 | 8355 ED| GIETHOORN
info[a]tuina-massagegiethoorn.nl
06 – 3610 4285

KVK 69727767
BTW-id 001419429B15

CONTACT
AFSPRAAK MAKEN

Algemene informatie

Hygiëne en goede ventilatie is vanzelfsprekend bij Chi&Me. Hiervoor reserveer ik 30 minuten tussen de behandelingen in.  In het kader van hygiëne verzoek ik u om schoon en fris te verschijnen en een schoon badlaken mee te nemen om op te liggen.

Tarieven TuiNa massagetherapie 2022

TuiNa massagetherapie is een behandelvorm ter genezing of verlichting van klachten. Uw hulpvraag en het aantal behandelingen dat nodig is bespreken wij in een intake. Houd voor een therapeutisch traject rekening met 4-10 behandelingen. Frequentie en uiteindelijk aantal behandelingen bespreken wij tijdens uw consult.

  • Intake en eerste behandeling € 80,00, max. 80 minuten
  • Vervolgconsult € 65,00 bij 50 á 60 minuten
  • Korte deelbehandeling € 45,00 bij 40 minuten
  • TuiNatherapie bij Chi&Me valt onder de gezondheidskundige behandeling van de individuele mens en is vrijgesteld van btw.
  • Informeert u  zelf bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket, prestatiecode TuiNa 24105.
  • Informatie over vergoeding vindt u ook op kwaliteits therapeuten | complementaire kwaliteits therapeuten

Binnen het tijdsbestek van een consult vallen inventarisatie en evaluatie,  coaching, omkleden, behandelen, aankleden, afrekenen en vervolgafspraak maken.

Tarieven Oosterse massages voor Wellness & ontspanning 2022

Behandelingen gericht op Wellness en ontspanning komen niet voor vergoeding in aanmerking en zijn niet gericht op het verhelpen van een klacht. Voor een vitale en ontspannen leefstijl of puur om te genieten is een ontspanningsmassage absoluut aan te raden. Yin & Yang worden op een natuurlijke, vloeiende manier in balans gebracht. Uw lichaam en geest komen tot rust. U gaat verkwikt weer de deur uit. Chi&Me biedt onderstaande behandelsoorten aan, of een combinatie.

  • Ontspannende Chinese Lichaamsmassage, Aromatherapiemassage of reiki € 65,00 per uur inclusief 21% btw
  • Anti Aging facial guasha met acupressuur 40 minuten € 47,00
  • Gezien de lange wachttijd is het een optie om op jaarbasis enkele momenten vooruit te plannen  voor ontspanning mits de praktijkagenda ruimte biedt.

Afspraken en betalen

Afspraken maken kan via de online agenda op deze pagina. Doorgaans is de wachttijd 3 maanden. Betalen kan na afloop van de behandeling contant of via een Ideal betaalverzoek. De rekening wordt u na ontvangst van de betaling per mail gestuurd. Deze kunt u , indien van toepassing, zelf declareren bij de zorgverzekeraar.

Wilt u graag TuiNatherapie, maar valt dit buiten de dekking van uw verzekering, en heeft u een minimum inkomen? Ik sta open voor een gesprek om tot mogelijkheden te komen.

Annuleren
Afspraken kunt u tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling annuleren. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd worden in rekening gebracht

Vergoeding door zorgverzekeraar (uitsluitend bij klachtgerichte TuiNa massagetherapie)
Ik ben RBZC geregistreerd therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging CAT-Vergoedbaar. Een aantal zorgverzekeraars vergoeden de klachtgerichte TuiNa-behandelingen gedeeltelijk vanuit de aanvullende polis onder Alternatieve Zorg.  Informeert u dit tevoren zelf bij uw verzekeraar. Ook op kwaliteits therapeuten | complementaire kwaliteits therapeuten vindt u nadere informatie. Prestatiecode voor TuiNa is 24105. Na de behandeling en ontvangst van uw betaling ontvangt u een factuur ter declaratie bij de zorgverzekeraar.

Privacyverklaring
Ik respecteer de privacy van mijn cliënten en ga zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Daarbij houd ik mij aan de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiervoor heb ik een privacyverklaring opgesteld.

Aansprakelijkheid en samenwerking tussen Chi&Me en Cliënt

Behandelingen bij Chi&Me zijn voor eigen risico. Bij het starten van TuiNa massagetherapie ontvangt u een digitale behandelovereenkomst met de algemene voorwaarden en verzoek deze voor akkoord te ondertekenen. TuiNa massage bij Chi&Me kan gecombineerd worden met reguliere westerse zorg, maar dient niet ter vervanging daarvan.

Klachten en geschillen

Ik span mij tot het uiterste in om uw proces open en naar tevredenheid bij te staan. Heeft u desondanks een klacht, ben ik u erkentelijk wanneer u met mij in gesprek gaat. Zodat wij open tot een oplossing kunnen komen. Komen wij hier niet uit, dan kunt u zich richten tot de Geschillencommissie. Inzake Wkkgz-klachtrecht ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Vitaliteitspraktijk Chi&Me

Je vind mij praktijk hier...

Praktijk Adres

Sleedoorn 24, 8355 BX, GIETHOORN

TOT ZIENS  BIJ CHI & ME

Bel voor een afspraak

Wil je een afspraak maken?

Bel gerust

Tel +31 636104285!

of maak hier online een afspraak

Stuur mij een E-mail

Heb je vragen of wil je iets meer weten over de mogelijkheden?

Ik reageer binnen één dag

info[a]tuina-massagegiethoorn.nl

Stuur een e-mail