CONTACT EN OVERIGE INFORMATIE

Bereikbaarheid en afspraken

Vitaliteitspraktijk Chi&Me is gevestigd in Giethoorn op de begane grond, grenzend aan de woning. Er is geen  wachtruimte. Ik verzoek om op de afgesproken tijd te komen of hoogstens 5 minuten eerder. De praktijk is rolstoelvriendelijk toegankelijk en de behandeltafel is in hoogte verstelbaar. Toiletgebruik kan in de woning. Toilet is niet rolstoel-toegankelijk. Parkeren kan op de oprit of 50 meter eerder op de Parkeerplaats.  Bushalte “Groene Kruis” is op 150 meter afstand van de praktijk.

Sylvia Geraerds Thesingh, TuiNatherapeut
Vitaliteitspraktijk Chi&Me
Beroepsorganisatie: Complementaire Kwaliteitstherapeuten nummer CK2963 en CAT Complementair CM2963
Sleedoorn 24 | 8355 ED| GIETHOORN
info[a]tuina-massagegiethoorn.nl
06 – 3610 4285

KVK 69727767
BTW-id 001419429B15

Algemene informatie

In het kader van hygiëne verzoek ik u om schoon en fris te verschijnen en een schoon badlaken mee te nemen om op te liggen.

Tarieven TuiNa massagetherapie 2023

TuiNa is een therapiegerichte massagevorm, uitgaande van een hulpvraag.  Naar aanleiding van de anamnese bespreken wij een plan van aanpak. Ondervermelde tarieven gelden per 1 november 2023.

  • Intake en eerste behandeling € 80,00
  • TuiNatherapie volledig consult max. 60 minuten € 68,00
  • TuiNatherapie vervolg of deelbehandeling 40 minuten € 47,00
  • TuiNatherapie Stoelmassage of herhaling Ooracupunctuur 30 minuten € 36,00
  • TuiNatherapie bij Chi&Me valt onder de gezondheidskundige behandeling van de individuele mens en is vrijgesteld van btw.
  • Informeert u  zelf bij uw zorgverzekeraar of u in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket. De factuur ontvangt u na ontvangst van uw betaling via een beveiligde e-mail en dient u zelf in bij de verzekeraar.
  • Na de behandeling wordt u verzocht af te rekenen per pin of contant
  • Informatie over vergoeding vindt u ook op kwaliteits therapeuten | complementaire kwaliteits therapeuten

Binnen het tijdsbestek van een consult vallen inventarisatie,  omkleden, behandelen, omkleden, afrekenen en vervolgafspraak maken.

Tarieven ontspanningsmassages 2023

Massages zonder directe hulpvraag vallen onder ontspanningsmassages. Deze worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

  • Energetische massage met Aromatherapie € 75,00 per 65 minuten inclusief 21% btw

Annuleren 
2 dagen voor de afspraak ontvangt u een herinnering via mail. Afspraken kunt u tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling zonder kosten annuleren. Afspraken die niet worden afgezegd worden in rekening gebracht. Bij te laat komen wordt het vooraf gereserveerde tijdsblok in behandeling gebracht.

Vergoeding door zorgverzekeraar (uitsluitend bij klachtgerichte TuiNa massagetherapie)
Ik ben RBZC geregistreerd therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging Kwaliteitstherapeuten en Cat Complementair. Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de TuiNa-behandelingen gedeeltelijk vanuit de aanvullende polis onder Alternatieve Zorg mits deze curatief zijn.  Informeert u zelf bj uw verzekeraar of u in aanmerking komt voor gedeeltelijke vergoeding. Ook op kwaliteits therapeuten | complementaire kwaliteits therapeuten vindt u nadere informatie. Prestatiecode voor TuiNa is 24105. Na de behandeling en ontvangst van uw betaling ontvangt u een factuur ter declaratie bij de zorgverzekeraar.

Privacyverklaring
Ik respecteer de privacy van mijn cliënten en ga zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Daarbij houd ik mij aan de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiervoor heb ik een privacyverklaring opgesteld.

Aansprakelijkheid en samenwerking tussen Chi&Me en Cliënt

Behandelingen bij Chi&Me zijn voor eigen risico. Bij het starten van TuiNa massagetherapie ontvangt u een digitale behandelovereenkomst met de algemene voorwaarden en verzoek deze voor akkoord te ondertekenen. Deze ziet u ook bij het Online Inplannen van een afspraak. TuiNa massage bij Chi&Me kan gecombineerd worden met reguliere westerse zorg, maar dient niet ter vervanging daarvan.

Behandelen minderjarigen

Voor de behandeling van minderjarigen dienen beide gezag dragende ouders de hiervoor geldende toestemmingsovereenkomst te ondertekenen.

Beroepscode

In het kader van het algemeen belang van het verbeteren van de beroepsgroep hou ik mij aan de Beroepscode die door het GAT is opgesteld. https://kwaliteitsysteem.nl/bulk/docs/GAT_Beroepscode.pdf

GAT -Klachten en geschillen

Ik span mij tot het uiterste in om uw proces open en naar tevredenheid bij te staan. Heeft u desondanks een klacht, ben ik u erkentelijk wanneer u met mij in gesprek gaat. Zodat wij open tot een oplossing kunnen komen. Komen wij hier niet uit, dan kunt u zich richten tot de Geschillencommissie. Inzake Wkkgz-klachtrecht ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Beroepsorganisatie: Complementaire Kwaliteitstherapeuten en CAT Complementair. 

Vitaliteitspraktijk Chi&Me

Je vind mij praktijk hier...

Praktijk Adres

Sleedoorn 24, 8355 BX, GIETHOORN

Bel voor een afspraak

Wil je een afspraak maken?

Bel gerust

Tel +31 636104285!

Stuur mij een E-mail

Heb je vragen of wil je iets meer weten over de mogelijkheden?

Ik reageer binnen één dag

info[a]tuina-massagegiethoorn.nl