CONTACT EN OVERIGE INFORMATIE

Bereikbaarheid en afspraken

Chi&Me is geopend op Maandag 9.00-14.00 en 18.00-21.00, Dinsdag 9.00 – 14.00 uur en Woensdag 8.30-13.00 uur.  Welkom voor het maken van een afspraak, via onderstaande contactgegevens of via het antwoordformulier. Ik neem telefonisch contact op naar aanleiding van uw aanvraag.

Mijn praktijkruimte bevindt zich grenzend aan mijn woning op de begane grond.

Sylvia Geraerds Thesingh
Sleedoorn 24 | 8355 ED| GIETHOORN
info[a]tuina-massagegiethoorn.nl
06 – 3610 4285

CONTACT

Algemene informatie
Ik verzoek u op de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Te laat komen gaat ten koste van de behandeltijd
Hygiëne heeft binnen mijn praktijk hoge prioriteit. Van u als cliënt verwacht ik dat u schoon en fris verschijnt. Uit hygiëneoverweging verzoek ik u tevens een schoon strandlaken mee te nemen voor uw eigen gebruik. De wachttijd is gemiddeld 3 á 4 weken. Op de avond langer. Voor trajecten en herhalingsconsulten worden daarom meerdere behandelingen vooruit gepland.

Tarieven 2020 

Binnen het tijdsbestek van een sessie of consult vallen ruimte voor gesprek, omkleden, behandelen, rustig afronden, afrekenen en vervolgafspraak maken.

  • Klachtgerichte *TuiNatherapie en preventieve trajecten: 45 minuten € 45,00 60 minuten € 55,00, 90 minuten € 80,00
  • Wellness/ontspanningsmassage zonder traject; Aroma-Chi of Inner Chi massage met etherische oliën 60 minuten € 65,00 90 minuten € 90,00
  • Vitaliserende TuiNa guasha/gezichtsbehandeling en nek, schouder, hals, gelaatsmassage 45 minuten € 45,00
  • Volledige reiki behandeling 60 minuten € 55,00
  • Hot Stone behandeling 60 minuten € 55,00
  • Oorkaarsen als aanvullende optie voor alle behandelingen € 7,50
  • Tools als cupping, guasha, moxa, etherische oliën, edelstenen, bamboehout kunnen aanvullend op  behandelingen worden ingezet en zijn inbegrepen

Annuleren
Afspraken kunt u tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling afzeggen
Afspraken die niet tijdig worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Vergoeding door zorgverzekeraar (bij klachtgerichte TuiNa)
Ik ben RBZC geregistreerd therapeut en aangesloten bij beroepsvereniging CAT Complementair. Merendeel van de zorgverzekeraars vergoeden de klachtgerichte TuiNa-behandelingen mits men aanvullend verzekerd is.  Informeert u dit tevoren zelf bij uw verzekeraar. Prestatiecode voor TuiNa is 24105. Na de behandeling en ontvangst van uw betaling ontvangt u desgewenst een factuur ter declaratie bij de zorgverzekeraar. Wellness- massage komt in principe niet in aanmerking voor vergoeding. Bij twijfel kunt u mij altijd om advies vragen.

Privacyverklaring
Ik respecteer de privacy van mijn cliënten en ga zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Daarbij houd ik mij aan de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiervoor heb ik een privacyverklaring opgesteld.

Aansprakelijkheid
TuiNa massage bij Chi&Me kan gecombineerd worden met reguliere westerse zorg, maar dient niet ter vervanging van doktersbezoek. Resultaten van de behandelingen zijn een wisselwerking tussen de inspanningen van de therapeut, de cliënt en de mogelijkheden van diens lichaam en geest. Behandelingen bij Chi&Me zijn altijd voor eigen risico.

Klachten en geschillen

Inzake Wkkgz-klachtrecht ben ik aangesloten bij de Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Vitaliteitspraktijk Chi&Me

Je vind mij praktijk hier...

Praktijk Adres

Sleedoorn 24, 8355 BX, GIETHOORN

TOT ZIENS  BIJ CHI & ME

Bel voor een afspraak

Wil je een afspraak maken?

Bel gerust

Tel +31 636104285!

Een appje sturen mag ook

Stuur mij een E-mail

Heb je vragen of wil je iets meer weten over de mogelijkheden?

Ik reageer binnen één dag

info[a]tuina-massagegiethoorn.nl

Stuur een e-mail