CHI&ME

VITALITEITSPRAKTIJK

Bij  Vitaliteitspraktijk Chi&Me in Giethoorn kunt u terecht voor therapie-gerichte massage en ondersteuning op gebied van gezondheidsvragen. De praktijk grenst aan de woning, is op de begane grond en ook toegankelijk wanneer u minder goed ter been bent. De behandeltafel is comfortabel en in hoogte verstelbaar.

Therapeut bij Chi&Me is Sylvia Geraerds Thesingh. In 2019 studeerde ik af als Tuina-massagetherapeut op gebied van Traditionele Chinese Geneeswijzen. In de aanloop hiernaar startte ik in 2017 met mijn eigen praktijk aan huis. Er is erg veel vraag naar massage als therapievorm. Om een samenwerking met cliënt aan te gaan in dienst van zijn of haar gezondheid, is het van belang dat een cliënt bereid is te reflecteren op de eigen gezondheid. En waar nodig in dialoog te komen over hoe een aanpassing te maken. Soms is een kleine aanpassing, een eye- opener al genoeg. De 5 elementen voedingsleer biedt hierin hele logische, vaak eenvoudig te integreren inzichten.

Omdat kennisdeling en preventie een groot goed vormt binnen de Traditionele Chinese Geneeswijzen, organiseer ik vanuit de praktijk geregeld thema-gerichte bijeenkomsten en workshops. Jaarlijks wordt er ten minste één kleinschalig retreat georganiseerd.  Zo nu en dan vanuit een dynamische samenwerking met een collega. Zie voor het actuele aanbod https://tuina-massagegiethoorn.nl/healthwalks-retreats/

Ben u niet in staat om naar de praktijk te komen, maar wilt u wel graag therapie te ontvangen?  Als u mij een bericht stuurt via info@tuina-massagegiethoorn.nl neem ik contact met u op om te kijken wat ik ambulant voor u kan betekenen.

CHI&ME

Externe applicaties

De manuele TuiNa technieken hebben allemaal een eigen doel. Zoals het op gang brengen van Qi en bloed, het opheffen van blokkades, het versterken of voeden van een orgaan of acupunctuurpunt of juist het doen afnemen van een overschot. Externe hulpmiddelen, zoals vacuumcups, warme kruiden, mineraalhoudende warmtelamp, guasha, bamboestokken, oorkaarsen en essentiële oliën kunnen worden ingezet om het effect op de meridianen te versterken. Ook pijnstillende en ontstekingsremmende kruidenpakkingen kunt u bij mij krijgen. De meeste applicaties zijn inbegrepen bij de kosten van de behandeling. Als u middelen voor thuis meekrijgt, bijvoorbeeld in het kader van aromatherapie of supplementen, worden deze in rekening gebracht.

CHI&ME

Supplementen

Bij Chi&Me is altijd een klein assortiment aan supplementen en krachtige natuurlijke middelen in de vorm van essentiële oliën aanwezig.  Voorraad wordt meestal afgestemd op wat in het betreffende seizoen past. Daarnaast krijgen Chi&Me cliënten bij hun eigen orders een 10% kortingscode via webshop van Zechsal en Vitakruid.

  • Vitakruid natuurlijke supplementen
  • Essentiële oliën van doTerra en Huiles&Sens
  • Zechsal magnesiumproducten
  • Ontzurende supplementen

“Ik ben erg blij met Sylvia als therapeut en als mens. Ze is zeer betrokken, denkt graag met je mee in oplossingen, is erg kundig en lief. Sylvia laadt mij altijd op. Ik kom met hoofdpijn en ga zonder weg. Wanneer ik uitgeput bij haar kom, voel ik me na een behandeling stukken beter. Haar behandelingen geven mij ontzettend veel verlichting, alles gaat weer stromen!

HILDE

“Mijn menstruatieklachten zijn over sinds de behandelingen bij Chi&Me. Sylvia maakte een behandelplan en stelde dit regelmatig bij. Dit werkte goed voor mij. Inmiddels ben ik in blijde verwachting!”

Moniek