CHI&ME

VITALITEITSPRAKTIJK

Vitaliteitspraktijk Chi&Me is gevestigd in Giethoorn. De ruimte is prettig en comfortabel, op de begane grond dus ook bereikbaar als u iets minder ter been bent. De aard en duur van de consulten zijn afhankelijk van uw hulpvraag. Dit kan zijn een fysieke of mentale klacht. De informatie uit de intake, lichamelijk onderzoek en de eerste behandeling vormen samen de basis voor het verdere behandelplan. Dit kan zijn een reeks behandelingen binnen een bepaald tijd ter genezing of verlichting van klachten. Of een periodieke behandeling ter verlichting van chronische klachten. Het tarief wordt aangepast aan de benodigde duur van een consult. De tarieven zijn afhankelijk van de duur van het consult. Max. 30, 35=40 of 45-60 minuten zijn de opties.

Is er geen hulpvraag, maar behoefte aan ontspanning? Een ontspannende massage kan eenmalig of in een traject worden afgesproken. Massage is fijn om te ontvangen, gezond en zorgt voor een betere verbinding in het eigen voelen.  Het komt regelmatig voor dat tijdens een ontspanningsmassage blijkt dat dat er ook behoefte is aan verhelpen van klachten. Vooral als de cliënt tijdens de introductie meer inzicht krijgt in  behandelmogelijkheden binnen de TuiNatherapie. Andersom kan het zijn dat binnen een therapeutisch traject een ontspannende behandeling wordt ingepast, voor bijvoorbeeld stress-release. In deze situaties is de dynamiek tussen de verschillende massagesoorten binnen Chi&Me een uitkomst.

CHI&ME

Externe applicaties

De manuele TuiNa technieken hebben allemaal een eigen doel. Zoals het op gang brengen van Qi en bloed, het opheffen van blokkades, het versterken of voeden van een orgaan of acupunctuurpunt of juist het sederen van een volheid. Om de massages nog effectiever te maken, zet ik externe tools in. Zoals vacuümcups, warme Moxakruiden, mineraalhoudende warmtelamp, guasha, bamboestokken, oorkaarsen en essentiële oliën. In bepaalde pijnsituaties gebruik ik een pijnprotocol met behulp van acupunctuurnaaldjes. Ook pijnstillende en ontstekingsremmende kruidenpakkingen kunt u bij mij krijgen. De meeste applicaties zijn inbegrepen bij de kosten van de behandeling.

CHI&ME

Supplementen

Zo binnen, zo buiten. Afgestemd op de verbeterpunten, beschik ik over kennis op gebied van ontgiftende en ontzurende supplementen en krachtige natuurlijke middelen in de vorm van essentiële oliën om de gezondheid ook van binnen uit te ondersteunen. Benodigde producten kan ik bestellen of uit de kleine voorraad in mijn praktijk meegeven. Dit is vaak iets voordeliger dan zelf bestellen, al kan dat ook. Overleg altijd even met mij voordat u met een supplement start.

Vanuit holistische denkbeeld vind ik het belangrijk dat we zowel voor ons eigen lichaam zorgen als voor het universum, het “lichaam” om ons heen en waarvan wij deel uitmaken. Daarom ben ik sinds 2020 Verkooppunt van HappySoaps. Er is, na een belletje of appje, altijd een kleine voorraad van deze mooie, wereldvriendelijke producten verkrijgbaar in mijn praktijk.

  • Vitakruid natuurlijke supplementen
  • Essentiële oliën van doTerra
  • Zechsal
  • HappySoaps
Afspraak maken

“Ik ben erg blij met Sylvia als therapeut en als mens. Ze is zeer betrokken, denkt graag met je mee in oplossingen, is erg kundig en lief. Sylvia laadt mij altijd op. Ik kom met hoofdpijn en ga zonder weg. Wanneer ik uitgeput bij haar kom, voel ik me na een behandeling stukken beter. Haar behandelingen geven mij ontzettend veel verlichting, alles gaat weer stromen!

HILDE

“Mijn menstruatieklachten zijn over sinds de behandelingen bij Chi&Me. Sylvia maakte een behandelplan en stelde dit regelmatig bij. Dit werkte goed voor mij. Inmiddels ben ik in blijde verwachting!”

Moniek