CHI&ME

VITALITEITSPRAKTIJK

In de kennismaking bespreken we welk doel jij wil behalen met de massages. TuiNa is in eerste gericht op herstel van klachten. Maar is ook preventief en ter ontspanning effectief. TuiNa massage is prettig om te ontvangen. De technieken en druk kunnen pittig aanvoelen, maar is altijd invoelend, afgaande op wat bij jou past.

Kom jij voor een klachtgericht consult, dan start de behandeling na intake. Een ontspannende massage kan ook zonder intake. Vaak blijkt tijdens of na de massages wel op welk gebied het beter mag gaan stromen.

CHI&ME

Externe applicaties

De manuele TuiNa technieken hebben allemaal een eigen doel. Zoals het op gang brengen van Qi en bloed, het opheffen van blokkades, het versterken of voeden van een orgaan of acupunctuurpunt of juist het sederen van een volheid. Om de massages nog effectiever te maken, zet ik externe tools in. Zoals vacuümcups, warme Moxakruiden, mineraalhoudende warmtelamp, guasha, bamboestokken, oorkaarsen en essentiële oliën. In bepaalde pijnsituaties gebruik ik een pijnprotocol met behulp van acupunctuurnaaldjes. Ook pijnstillende en ontstekingsremmende kruidenpakkingen kunt u bij mij krijgen. De meeste applicaties zijn inbegrepen bij de kosten van de behandeling.

CHI&ME

Supplementen

Zo binnen, zo buiten. Afgestemd op de verbeterpunten, beschik ik over kennis op gebied van ontgiftende en ontzurende supplementen en krachtige natuurlijke middelen in de vorm van essentiële oliën om de gezondheid ook van binnen uit te ondersteunen. Benodigde producten kan ik bestellen of uit de kleine voorraad in mijn praktijk meegeven. Dit is vaak iets voordeliger dan zelf bestellen, al kan dat ook. Overleg altijd even met mij voordat u met een supplement start.

Basische zouten, magnesium, overige mineralen en verzorging:

  • Ohm Vitaal
  • Essentiële oliën
  • doTerra
Afspraak maken

“Mijn hoofdpijn was zo alledaags dat ik er haast aan zou wennen. Dit voelde niet goed. Daarom ging ik naar Chi&Me. Met massage en naaldzettingen heeft Sylvia de klachten aangepakt . De hoofdpijn is tot nu nog niet terug gekomen. Ik ben erg blij met Sylvia”

SONJA

“Ik kom al vanaf het allereerste begin bij Chi&Me. In beginsel kwam ik vooral voor ontspanningsmassages. De laatste tijd werken we veel op meridianen en drukpunten voor specifieke functies. Ik voel me energieker en zie er altijd weer naar uit naar Sylvia te gaan!”

ILJA