Sinds zomer 2020 is Chi&Me verkooppunt van Happysoaps. Dit is een missie. Alle plastic wegwerpverpakkingen zijn niet alleen onnodig maar maken ook onze natuur kapot. Maar daar houdt het niet bij op. Mijn wens hiermee is om met Happysoaps cliënten en omgeving een eye opener te bieden naar 100% plasticvrije, duurzame en natuurlijke verzorgingsproducten. Gemaakt in Nederland. Aan de inhoud en de verpakking komt geen grammetje plastic te pas. Met Happy Soaps zorg je goed voor je lijf en voor het milieu. Gezonde huidverzorging is essentieel voor ons welzijn. De huid en de poriën zijn, vanuit Chinees geneeskundig standpunt, gekoppeld aan de long. Longen en huid zijn vatbaar voor emotie en de huid vormt de eerste barrière voor invloeden van buitenaf. We eten en drinken zo gezond mogelijk. Met een synthetische mix van parabenen, siliconen en synthetische parfums zijn wij tegelijkertijd gewend om onze haren en huid “op te frissen”. Zo brengen wij via de poriën, vaak onbewust, tal van schadelijke en hormo0nverstorende stoffen binnen in ons lijf. Wat niet afgebroken kan worden vormt een toxische belasting voor ons lymfe, bloed, lever , hormonen en uiteindelijk belast het ons hele systeem. Van de vrolijke Happysoaps word je letterlijk Happy. Zowel van de geuren als van de betaalbaarheid. Met een shampoobar á € 8,75  doe je net zo lang als met 3 á 4 gemiddelde flacons shampoo. Er zijn verschillende soorten natuurlijke Shampoo, conditioner, zeep, gezichtsreiniger en shavingbars. Sinds kort ook waanzinnig lekkere zachte handbars. Bij Chi&Me heb ik altijd een selectie op voorraad en houd ik bij het aanvullen rekening met individuele wensen. Chi&Me cliënten zijn, net als ik, erg tevreden over het gebruik en het effect op haar, lijf en natuurlijk op het milieu. Ook als niet Chi&Me cliënt ben je, na een berichtje, welkom om eens te komen kijken en ruiken.

Wil je genieten van natuurlijke, betaalbare en fijne producten en bijdragen aan een plasticvrij milieu? Kijk dan eens naar het assortiment van HappySoaps – Shampoo Bars | 100% Plasticvrije en Natuurlijke Verzorging (thehappysoaps.com)