Zoals binnen de traditionele Chinese Gezondheidsleer zo mooi gezegd wordt: Bij 7×7 (jaar) wordt de Wijze vrouw geboren.

De behandelingen voor vrouwen in (pré)menopauze, zijn gericht op aandachtige stilte, verbinding en ruimte. Volop aanwezig zijn in het moment. Vanuit de stilte luisteren we samen. Met al onze zintuigen. Naar het verhaal dat jij, verbaal of fysiek, vertelt.

Deze sessies ondersteun ik met Yinne, zachte maar intensieve wijze van masseren, in verbinding met jouw  “bijzondere meridianen van verouderingsprocessen & tijd”. Je wordt gesteund en gehoord. Emotionele lading die jou niet meer dient, wordt bewogen en krijgt de ruimte voor zuivering.

Ruimte om jouw pad voort te zetten, open voor het genieten van je eigen potentie en passie. Een nieuw hoofdstuk naar een nieuwe periode van “zijn”.

De massagesessies zijn in de eerste plaats gericht op het werken naar een steviger fundament. Terug in balans brengen van Yin & Yang. Van waaruit jij weer in je kracht staat, en minder ongemakken ervaart. Aanvullend kunnen, bij opeenvolgende sessies, behandelprotocollen worden toegevoegd voor specifieke klachten die veel voorkomen bij vrouwen in deze levensfase. Aanwijzingen die niet altijd als menopauzeklachten worden (h)erkend en binnen andere disciplines vaak tussen wal en schip belanden. Bijvoorbeeld concentratie problemen, lokale kouwelijkheid, hielspoor, vaker nachtelijk plassen, reflux, nachtzweten, hoofdpijn, slaapproblemen, Globus klachten (brok in de keel).

Omdat het vandaag Wereld Menopauze-dag is, ontvangen de dames die zich deze week bij mij aanmelden voor 2 of meer behandelingen een mooie korting van 50% op de 2e behandeling. Volg je graag een traject? Dan krijg je op de 7e sessie nog eens 50% behandeling. In november of december is er ruimte om een aantal trajecten  te gaan opstarten.