Momenteel komen er er veel mensen met een Burn-out gerelateerd klachtbeeld. Gebrek aan energie, fysieke klachten, het lege polsbeeld bevestigt dan de grote vermoeidheid. Vaak is hierbij een koude onderrug of verminderde temperatuurbalans waarneembaar. Het “Yang” is leeg. De drijfkracht is (vaak) weg. Het vuurtje is eruit. Vanuit de meridianenleer stem ik graag met je af hoe je dit vuurtje weer kan aanwakkeren. Zorgvuldig gedoseerd. Waar meer kalmte en “voeding” van reflexgebieden helpend zijn, en op welk moment weer meer stimulans kan worden toegevoegd. De TuiNa-massages werken zowel op fysieke klachten als op onderliggende leegten en emotionele klachten. Deze worden via meridianen en acupressuur behandeld. Soms is er gesprek, soms is er stilte. In elk geval is er ruimte om écht te voelen. Coaching op gebied van Mindfulness en leefstijl kan onderdeel uitmaken van een behandelplan. Wil je graag een afspraak maken? Laat je niet weerhouden door mitsen, maren of eventuele wachttijden. Voor je het weet is het zover en kunnen we starten.
NB: Mogelijk wordt een deel van jouw TuiNa-consult vergoed door je zorgverzekeraar, uit de aanvullende polis. Wil je navraag doen of dit ook geldt bij jouw verzekeraar, noem dan prestatiecode 24105 en 24103.