Sinds 3 maart is Chi&Me weer geopend voor TuiNa massages. Wilt u een afspraak maken, houdt u dan rekening met onderstaande informatie.

Doorgaans is de wachttijd voor het maken van een 1e afspraak 3 á 4 weken.

TuiNa is een therapeutische massagevorm en wordt ingezet aan de hand van een hulpvraag. Heb je klachten waar je op korte termijn hulp bij nodig hebt, neem dan liefst even persoonlijk contact op alvorens online te boeken. Wij kijken dan samen of en wanneer of één en ander in te plannen is of maken vast enkele afspraken vooruit. Is er geen mogelijkheid op korte termijn de behandeling op te starten, dan hoor je dat direct, en kan ik je desgewenst een collega-therapeut adviseren.

TuiNa is, los van hulpvraag, ook in de vorm van een ontspannende massage bijzonder geschikt. Een vorm van Wellness voor body & Mind. Boeken van ontspanningsmassages kan enkel op basis van beschikbaarheid in de Online Planner.

Contact – Chi&Me | Vitaliteitspraktijk | Tuina-Massage Giethoorn (tuina-massagegiethoorn.nl)