Ik ben erg blij dat ik weer fysiek mag bijdragen aan de versoepeling van body& mind! Dinsdag 2 maart aanstaande start ik weer met de TuiNa massages.

Een klein verschil met “vroeger” is dat afspraken voortaan Online via de Planner worden gemaakt. Allereerst krijgt iedereen wiens afspraak onlangs niet kon doorgaan een mailbericht met de mogelijkheid om een boeking te doen. Voor nieuwe aanvragen of heropstart hanteer ik momenteel een opnamestop. Heb je klachten waar je op korte termijn hulp bij nodig hebt, neem dan contact met mij op. Wij kijken dan samen wanneer één en ander in te plannen is, of naar de optie voor behandeling door een collega-therapeut.

De afspraak is een feit als je de afspraakbevestiging in de mail ontvangen hebt. Met ingang van heden werk ik met een nieuw geautomatiseerd systeem voor cliëntenadministratie, planning en dossiervorming. AVG Proof, uiteraard. Houd je Spamfilter in de gaten voor de afspraakbevestiging en triage. . Voor nieuwe afspraken geldt momenteel een wachttijd.

De link naar de online planner met boekbare tijden verschijnt hier uiterlijk 27 februari.