Momenteel zijn er veel ontwikkelingen gaande en is de praktijkagenda lange tijd vooruit gevuld. Hierdoor kan ik nieuwe aanvragen voor Tuina-Therapie niet altijd op korte termijn in behandeling nemen. Vanwege specialisaties op gebied van vrouwenklachten, stel ik vanaf augustus extra tijd beschikbaar voor vrouwen met menstruatieklachten en overgangsproblematiek. Neem gerust even contact met mij op voor informatie.

Heeft u een andere hulpvraag waarvoor u toch TuiNatherapie wil inzetten? Neem dan contact met mij op voor de indicatie van een mogelijke wachttijd of om u op weg te helpen naar een collega TCM Therapeut.

Heeft u geen hulpvraag maar wilt u een Ontspannende massage? Deze zijn uitsluitend boekbaar op de vrije plaatsen in de Online Agenda. Vanwege tijdsverdeling verzoek ik u om telkens 1 behandeling per keer te plannen of wanneer u vooruit boekt, maximaal 4 behandelingen per jaar. Ontspannende massages zijn vitaliserend, heilzaam en heerlijk om te ontvangen, maar worden helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Mail: info@tuina-massagegiethoorn.nl