Vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde zijn de longen, de verteringsorganen en de nieren belangrijke gebieden die worden aangedaan door het virus. Op de foto zie je een voorbeeld van een manier waarop de verteringskracht wordt ondersteund door middel van Warme moxa-kruiden op de navel. Het gebied rondom de navel wordt doorkruist door verschillende belangrijke meridianen, zoals de Maag, Milt en de Nieren. Deze zijn heel belangrijk voor een sterk immuunsysteem en een solide basisenergie.  Moxa heeft een sterke voedende en verwarmde werking. Behalve Moxa worden ook massagegrepen, cups, aromatherapie ingezet op reflexgebieden op het lichaam, alsmede gericht advies voor thuis. TuiNatherapie is een hele prettige manier om ook de door Covid aangedane processen kracht bij te zetten, en op natuurlijke wijze het zelfhelend vermogen te ondersteunen. Ook geeft het letterlijk lucht door de specifieke drukpunten, en ontspanning aan een soms  snel overprikkelde geest. Gun je jezelf deze behandelwijze, dan is een eerste stap een inventarisatie van jouw klachten en fysieke processen. Ook het emotionele aspect hangt nauw samen met de disbalansen. De eerste 4 behandelingen in een Covid-herstelplan geef ik tot en met deze zomer een korting van € 50,00 per uur. Extra tijd voor de intake bereken ik niet. Rond de 4e sessie kijken we hoe je ervoor staat, en of het wenselijk is om de behandeling voort te zetten. Je krijgt daarna nog maximaal 6 behandelingen tegen ditzelfde * tarief.  Omdat er momenteel overal veel uitval is in deze crisis, doe ik mijn uiterste best om jou met met voorrang in te plannen zodat we binnenkort weer kunnen gaan opbouwen.

*Informeer bij je zorgverzekeraar of TuiNatherapie vergoed wordt, prestatiecode is 24105.